top of page

Parallel Bible Inc, и корпорацијата JC Workforce Training Center Org.

 

политика за приватност

 

Нови ажурирања 31 август 2023 година

 

Сега на различни јазици,

 

Услови за користење на мобилната апликација на Parallel Bible Inc

Паралелни библиски книги,

Паралелни библиски книги,

Паралелна библиска премиум,

Изберете паралелна Библија,

 

Контактирајте не

 

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, можете да не контактирате:

По е-пошта: jorge@parallebiblebooks.com

 

Одрекување од превод.

Сите содржини на нашата веб-локација и содржината прикажана во книгите се преведени.

користење на софтвер за преведување на Google што го поддржува Google, а некои преводи може да се погрешни или неточни.

 

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ НА

 

https://www.jorgecarrascobible.com/privacy-policy

 

https://sites.google.com/view/parallelbibleapp/home

https://drive.google.com/file/d/1C_Ou8zdFIslwvrV1bVjlTYpnTPUgsAnK/view?usp=drive_link

bottom of page